🔥R5 5600 RTX4060 SİSTEM/PCH X1 18.999₺🔥

21 Kas 2023
906
3
439
63
Bu video, uygun fiyatlı bir RTX 4060 sistemi hakkında. Sistem, aşağıdaki bileşenlerle oluşturulmuştur:
* AMD Ryzen 5 5600 işlemci
* MSI RTX 4060 Ventus 2X OC ekran kartı
* MSI A520M Pro anakart
* 16GB DDR4-3200MHz RAM
* Adata Legend 710 512GB SSD
* Dragos Diamond kasa
* MSI MAG A550BN 550W güç kaynağı

Sistemin fiyatı 18.999 TL. , sistemde yer alan bileşenler için bu fiyatın iyi duruyor. Ayrıca sistemin çok sessiz ve serin olduğunu da ekliyoruz.

Videodan bazı önemli noktalar şunlardır:
* Ryzen 5 5600, oyun için iyi bir işlemci. Ryzen 7 5800X kadar güçlü olmasa da, çok daha uygun fiyatlı.

* RTX 4060, 1080p oyun için iyi bir ekran kartı. 1440p oyunla da orta ayarlarda başa çıkabiliyor.

* A520M Pro, uygun fiyatlı iyi bir anakart. Bir oyun sistemi için ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip.

* 16GB DDR4-3200MHz RAM, çoğu oyun için fazlasıyla yeterli.

* Adata Legend 710, oyunları ve diğer dosyaları depolamak için iyi bir SSD.

* Dragos Diamond, uygun fiyatlı bir sistem için iyi bir kasa. Ön panelinde file ve yan panelinde temperli cam var.

* MSI MAG A550BN, bu sistem için iyi bir güç kaynağı. 80 Plus Bronze sertifikalı ve 550W çıkış gücüne sahip.

Fiyatına göre sistem bileşenleri gayet iyi.

Videodan bazı ek notlar:
* Sistem, Creature Game Store web sitesi üzerinden özelleştirilebilir.

* Sistem bir yıllık garanti ile birlikte geliyor.

* CPU için sıvı soğutucu kullanılmasını öneriliyor.

* Bu sistem için 550W veya daha yüksek bir güç kaynağı kullanılmasını öneriliyor.

Son düzenleme:
Hocam sistem zam yemiş, 23 bin TL olmuş.
Genede ben merak ettiğim için özelleştirmelere baktım, pekte özelleştirme imkanı yok. Çok pahalı fiyat farkı koymuşlar. Onun dışında 19 bin'e fena olmayan bir sistemmiş. Bi kasa göze batıyor, Turbox'tan farksız bir marka Dragos ama kasanın pekte bir önemi yok fanlar dışında. Sonuçta önü delikli file. Birde Adata olması gereken bir XPG 710 yazmışsınız.

Belirtmemde gerek hocam, geçen indirimini bildirdiğiniz Thermalright kule tipi soğutucular R5 5600 için gayet yeterli. Pc Hocası önerse bile ben şahsen 240mm bir sıvı soğutucunun yersiz olduğunu düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: Muhammed Hamza
Hocam sistem zam yemiş, 23 bin TL olmuş.
Genede ben merak ettiğim için özelleştirmelere baktım, pekte özelleştirme imkanı yok. Çok pahalı fiyat farkı koymuşlar. Onun dışında 19 bin'e fena olmayan bir sistemmiş. Bi kasa göze batıyor, Turbox'tan farksız bir marka Dragos ama kasanın pekte bir önemi yok fanlar dışında. Sonuçta önü delikli file. Birde Adata olması gereken bir XPG 710 yazmışsınız.

Belirtmemde gerek hocam, geçen indirimini bildirdiğiniz Thermalright kule tipi soğutucular R5 5600 için gayet yeterli. Pc Hocası önerse bile ben şahsen 240mm bir sıvı soğutucunun yersiz olduğunu düşünüyorum.
Tam iş çıkışı acele hazırlamıştım. Düzelttim 😄

Kesinlikle katılıyorum hocam. M200 bile bana kalırsa 5600'ü belirli bir seviyede tutabilir. Galiba biraz haa yönlendirdi o zaman iyidir kafasındaki insanları oltalamak için demişler giib geldi.

23k mevzuu ise tamamen fırsatçıların işi. Yalnız ekran kartı bile 11-12k olan sisteme çökmüşler tabi. Çıkarcılıkta üstüne olmayan bir milletiz. Görün bakın 21k civarına ilanlar düşmüştür bile.

• Like
Tepkiler: KaanEL