Genel Teknoloji Monitör önerisi, soru cevap. Lütfen yardımcı olunuz.

Genel Teknoloji

camping12

Üye
25 Eyl 2024
34
1
11
8
Aciliyet Derecesi
5.00 yıldız
Örnek Alan Seçimi
  1. Evet
Selamlar aynı bütçe içerisinde almayı düşündüğüm iki seçenek var siz olsanız ne yapardınız?
ikisi de ips ekran
144hz 27 inc monitör mü?
180hz 24 inc monitör mü?
Tarafını seç savaşa katıl :D

Selamlar aynı bütçe içerisinde almayı düşündüğüm iki seçenek var siz olsanız ne yapardınız?
ikisi de ips ekran
144hz 27 inc monitör mü?
180hz 24 inc monitör mü?
Tarafını seç savaşa katıl :D
24 inç yeteri kadar büyük ve 27 inç'te 1080P'ler PPI yoğunluğu olarak kaybedebiliyor.
Şahsen şuan 21 inç kullanıyorum ve yeterli geliyor, büyüklük olarak.

144HZ ile 180HZ arasında fazla fark yok ama keskin gözü olan biride bariz hissedebilir veya ben fazla körüm. Genede siz kendiniz karar verseniz çok daha iyi olur, büyüklük olarak mağazalara veya internet kafelere gidin. Bakınca kararınızı verirsiniz.

• Like
Tepkiler: camping12
24 inç yeteri kadar büyük ve 27 inç'te 1080P'ler PPI yoğunluğu olarak kaybedebiliyor.
Şahsen şuan 21 inç kullanıyorum ve yeterli geliyor, büyüklük olarak.

144HZ ile 180HZ arasında fazla fark yok ama keskin gözü olan biride bariz hissedebilir veya ben fazla körüm. Genede siz kendiniz karar verseniz çok daha iyi olur, büyüklük olarak mağazalara veya internet kafelere gidin. Bakınca kararınızı verirsiniz.
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...mi-freesync-ve-g-sync-uyumlu-ips-monitor.html
Bunu aldım. Gelince memnuniyet değerlendirmesi olarak tekrar yazacağım. Şuan indirimde görünce ve 24 inç ekran bile masam için büyük kaldı. O yüzden 27 inç almaktan vazgeçtim. Dolayısı ile 2k almayacağım.24 inç almışken de indirimde iken bunu aldım. Bunun yerine keşke bunu alsaydın diyenleri gerçekten dinlemek isterim. Yorumlara açığım teşekkürler.
Ve cevabınız için ayrıca çok teşekkür ederim.

• Like
Tepkiler: KaanEL