MSI 2A9Ch anakarta x3450 işlemci için uygun bios arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Thabo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Thabo

Yeni Üye
22 Tem 2024
7
1
3
Konu başlığı içerik hakkında daha fazla bilgi içermelidir.
MSI 2A9Ch anakarta x3450 işlemci için bios lazım

Hocam bildiğim kadarıyla o anakartlara microcode yazarak xeon içlemci takılabiliyor. O da eğer ki bios ile alakalı bilginiz yok ise maliyetli ve tehlikeli bir işlem. Bir ara kafayı bios ile bozmuştum gerçekten de çok karmaşık bir işlem. Tavsiyem i7 7xx serisi bir işlemci bakın veya yeni nesil bir anakarta geçin.

• Like
Tepkiler: KaanEL
Hocam bildiğim kadarıyla o anakartlara microcode yazarak xeon içlemci takılabiliyor. O da eğer ki bios ile alakalı bilginiz yok ise maliyetli ve tehlikeli bir işlem. Bir ara kafayı bios ile bozmuştum gerçekten de çok karmaşık bir işlem. Tavsiyem i7 7xx serisi bir işlemci bakın veya yeni nesil bir anakarta geçin.
micro code olayı 775 söket anakartlara 771 pin işlemcileri takmak için kullanılıyor.

micro code olayı 775 söket anakartlara 771 pin işlemcileri takmak için kullanılıyor.
Hocam yalnızca onlarda değil. daha sonraki anakartlarda bazı modeller yalnızca mesela core serisi işlemci destekleyecek bios'a sahip. Yani dediğim gibi bence hiç uğraşmadan elinizdekileri satarak daha yeni nesil bir anakarta geçin.