- Tavsiye Puanı
- 5.00 yıldız
UFAK İNCELEMER İLE OYUN ÖNERİLERİMİ SİZLERE SUNUYORUM...
DİSCO ELYSİUM = 15,25 TLDün indirimde değildi ama şu an gayet iyi bir fiyata düşmüş. Artık bu para bedava yani. Söylenecek pek bir sözde yok. Metacritic üzerinde PC için en iyi nota sahip 1. oyun kendisi. Resmi Türkçe dil desteği de geldi. Bu fiyata bir daha asla bulunamayacak türden bir oyun. İzometrik RPG oyunlarını seviyorsanız ve dedektiflik olayı da ilginizi çekiyorsa gözünüz kapalı sepete atılabilecek bir oyun.
HITMAN SERİSİ = 74,10 TL
5 tane HITMAN oyununun bulunduğu paket sadece 74,10 TL. Bu paket içerisinde bulunan oyunlar:
Hitman: Codename 47 2000
Hitman 2: Silent Assassin 2002
Hitman: Contracts 2004
Hitman: Blood Money 2006
Hitman: Absolution™ 2012
Çıkış yıllarına göre sıraladım. Absolution & Blood Money öncesi oldukça eski gelebilir ama Blood Money ve Absolution kesinlikle deneyim edip oynanması gereken 2 oyun. Özellikle serinin benim için favori ve en sevdiğim oyunu olan Absolution. Ek olarak IO Interactive çatısı altında çalışan Hakan B. Abrak adında ki bir Türk abimizin uğraşları sonucu Absolution oyununa ait orijinal arayüz ve alt yazı seçeneği de mevcut. Hakan B. Abrak abimiz firmadan anlaşmazlık sonucu ayrılınca devam oyunlarında maalesef TR dil desteği olmadı. O olsa ben eminim ki TR dil yine olurdu. Yine de bu 5 güzide oyunun satıldığı bu paketi şiddetle öneriyorum. Bir çok kişinin kel suikastçı diye tanıdığı Ajan 47 ve onun muazzam ses sanatçısı David Bateson ile bu seriye atılmanızı tavsiye ediyorum.
LİTTLE NİGHTMARES 2 = 148,17 TL
2. oyundan örnek verdim ama 1. oyunda indirimde şu an. İkisini paket olarak 211,68 TL fiyata alabilirsiniz. Bu oyunun TPS olmasını daha çok isterdim şahsen. Sağda solda bizi kovalayan o insan azmanı tiplerin daha korkutucu ve gerici olacağını düşünüyorum. Fare deliği gibi bir yuvaya saklandığımız da bize oradan bakacak bir göz bile bizi germeli bence. Bu hali bile çok güzel ve keyifli ama TPS olmasını çok daha fazla isterdim açıkçası. 2024 yılında serinin 3. oyunu da gelecek. Tahminimce de serinin son oyunu olacak ve üçleme ile seriyi bitirecekler diye düşünüyorum.
THE SLATER = 18,50 TL
İndirime girmemiş ama 20 TL altı fiyatıyla oldukça dikkat çeken bir oyun. Bir intikam hikayesi. FPS Hitman oyunu da diyebilirsiniz kısaca. Oldukça vahşet ve kan içerdiğinin de bilgisini vereyim.
MANUAL SAMUEL = 10,50 TL
Bir kaza sonrası ölüm ile cebelleşen Samuel adında bir karakteri anlatıyor. Bu karakterimiz Azrail ile anlaşmaya giriyor ve hayatına manuel olarak devam ediyor. Nefes almak, hareket etmek hatta lavabo ihtiyaçlarına kadar manuel olarak kontrol ettiğimiz ilginç farklı bir yapıma sahip.
MARVEL'S GUARDİAN OF THE GALAXY = 192,25 TL
Ufak bir zam yemiş. Ufak dediğimde lafın gelişi. 400 TL zam yemiş yani. Ama indirimli fiyatını kesinlikle hak eder. Taktiksel gerçek zamanlı aksiyon seven varsa bir göz
atsın derim.
BEAT COP = 5,52 TL
80'Lİ YILLARDA BİR POLİS MEMURUNU YÖNETTİĞİMİZ TATLI PİXEL GRAFİKLERİ İLE DİKKAT ÇEKEN BİR YAPIM. BU FİYATTAN DEĞERLENDİRİLİR.
THE DARKNESS 2 = 12,25 TL
İÇİNİZDE VENOM GİBİ BİR YARATIĞIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜN. KISACA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BU. NASIL TARİF EDİLİR BİLEMEDİM.
SUCCUBUS = 12 TL
DOOM'UN BİRAZ DAHA FANTEZİYE KAÇAN VERSİYONU. OYUNDA ŞEYTAN BİR KADIN KARAKTERİ YÖNETİYORUZ. ÇIPLAKLIK, VAHŞET, EROTİK BİR ÇOK ŞEY VAR OYUNDA. FİYATI ÇOK UYGUN DİYE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
MASS EFFECT LEGENDARY EDİTİON = 67,19 TL
150 TL OLDUĞU ZAMAN ALMAMIŞTIM. SONRA ÇOK PİŞMANLIĞINI YAŞAMIŞTIM. AYNI ZAMANDA ZAM YER KORKUSU DA VARDI. EN SON 1 AY ÖNCE 85 TL GİBİ ÇOK UYGUN BİR FİYATA ALDIM. ŞİMDİ İSE 67 TL OLMUŞ. HER GEÇEN GÜN DAHA DA DÜŞÜYOR FİYATI. BU FİYATA DÜŞÜNMENİZE GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
HELLBLADE SENUA'S SACRİFİCE = 7,35 TL
BU FİYATA DA SÖYLEYECEK PEK BİR SÖZ YOK. 1 EKMEK FİYATINDAN DAHA UCUZ BİR OYUN. YAKIN ZAMANDA 2. OYUNU DA ÇIKIYOR.
THE WALKİNG DEAD TELLTALE DEFİNİTİVE SERİES = 19,25 TL
MUAZZAM KARAKTERİ, HARİKA ÖTESİ HİKAYESİ İLE YERİ GELDİĞİNDE ÇOCUK GİBİ SEVİNDİRECEK YERİ GELDİĞİNDE 30 YAŞINDA BİR ADAMI BİLE HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLATACAK HARİKA BİR SERİ. FAVORİM İLK SEZON. VE 1. SEZON BAFTA ÖDÜLÜ ALMIŞ BİR YAPIMDIR.
RED DEAD REDEPMTİON 2 = 460 TL
KURUŞU KURUŞUNA KADAR DEĞECEK VE YETECEK BİR OYUN. MUAZZAM HİKAYESİ, ŞAHASER ANA KARAKTERİ, YAŞAYAN VAHŞİ BATI TEMASI, İÇİNDE BARINDIRDIĞI YÜZLERCE SAATLİK ZENGİNLİK VE ONLİNE SEÇENEĞİ İLE HAYATIMDA OYNADIĞIM EN İYİ OYUNLAR SIRASINDA ZİRVEYE OTURAN BU OYUNU MAALESEF BİR DAHA BU FİYATA BULAMAYACAKSINIZ.
DOOM ETERNAL = 115,17
KÜLTLEŞMİŞ EFSANELERDEN OLAN SERİNİN SON VE EN İYİ OYUNU. ARKADA ÇALAN AĞIR MÜZİKLER İLE STRES ATMAK İSTİYOR İSENİZ BU FİYATI DEĞERLENDİRMENİZİ ŞİDDETLE ÖNERİYORUM.
STAR WARS JEDİ FALLEN ORDER = 69,99 TL
STAR WARS EVRENİYLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMAYAN BENİM BİLE KÜTÜPHANEMDE MEVCUT OLAN BU OYUNU BU FİYATTAN DENEMELİSİNİZ.