AMD A8-3870 sistem özellikleri nasil?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merto14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merto14

Aktif Üye
13 Nis 2024
105
25
28
ASUS F1A75- V anakart AMD A8 3870 işlemci 8 GB Turbox RAM kotu ama idare ediyor HD7770GHz Edition ekran karti 120GB SSD 500GB hard disk valo gta5 kasmadan aciyor ram 16gb yapsam daha iyi olurmu benim anakart 64gb ram destekliyormus sasirdim acikcasi? 64gb gerek varmi?

ASUS F1A75- V anakart AMD A8 3870 işlemci 8 GB Turbox RAM kotu ama idare ediyor HD7770GHz Edition ekran karti 120GB SSD 500GB hard disk valo gta5 kasmadan aciyor ram 16gb yapsam daha iyi olurmu benim anakart 64gb ram destekliyormus sasirdim acikcasi? 64gb gerek varmi?
O ekran kartı ve işlemci için 16gb gayet yeterli olacaktır. Yeni sistem alana kadar sizi idare eder. Şu an için üstüne gerek yok.

• Like
Tepkiler: KaanEL ve merto14
Çift Ram özellikle Valo gibi online oyunlarda iyi bir FPS artışı sağlar.
64gb son model sistemler için fazla onu unutun zaten. Ayrıca elinizdeki uyduruk 8gb ram'i satıp 8x2 set şeklinde doğru düzgün uygun fiyatlı 2.el ram'ler alabilirsiniz. İleride satmasıda kolay olur set halinde olduğu için.

• Like
Tepkiler: Muhammed Hamza
Çift Ram özellikle Valo gibi online oyunlarda iyi bir FPS artışı sağlar.
64gb son model sistemler için fazla onu unutun zaten. Ayrıca elinizdeki uyduruk 8gb ram'i satıp 8x2 set şeklinde doğru düzgün uygun fiyatlı 2.el ram'ler alabilirsiniz. İleride satmasıda kolay olur set halinde olduğu için.
Doğru, kingston'un ram'leri indirime girdiğinde çok uygun fiyatlı olabiliyor. Sıfır dahi alınabilir. Takip etmek lazım sadece.

• Like
Tepkiler: KaanEL
Direk 8x2 16gb ram alicam ozaman turbox ramleri neden begenmiyorlar ?
Turbox merdiven altı diyebileceğimiz bir marka.
Normalde kaliteli dediğimiz Gskill, Kingston, XPG, Corsair gibi bilindik markalar; Ram'lerin üstünde gördüğünüz siyah çip kutuları gibi şeyleri Samsung, Micron gibi sektörde yıllarca hizmet ve ürün satmış. Adını altın harfle yazdırmış firmalardan temin ederken, Turbox çinde acemi sınıf işçilere yaptırmakta veya çinde satılan 2.el/markasız sıfır ürünlere kendi etiketlerini basıyorlar.
Kumar gibi birşeydir bu markanın ürünleri. Şansınıza hiç bozulmaz veya elinizde 2.ci günde kalır.

1716125475792.png
DDR3 8GB Kingston marka bir Ram, çipleri Micron adlı firmadan temin etmiş. Mesela...

• Like
Tepkiler: Muhammed Hamza
Normalde kaliteli dediğimiz Gskill, Kingston, XPG, Corsair gibi bilindik markalar; Ram'lerin üstünde gördüğünüz siyah çip kutuları gibi şeyleri Samsung, Micron gibi sektörde yıllarca hizmet ve ürün satmış. Adını altın harfle yazdırmış firmalardan temin ederken, Turbox çinde acemi sınıf işçilere yaptırmakta veya çinde satılan 2.el/markasız sıfır ürünlere kendi etiketlerini basıyorlar.
Kumar gibi birşeydir bu markanın ürünleri. Şansınıza hiç bozulmaz veya elinizde 2.ci günde kalır.

Ekli dosyayı görüntüle 452
DDR3 8GB Kingston marka bir Ram, çipleri Micron adlı firmadan temin etmiş. Mesela...
Bende modeli filanda yazmiyo

Ekli dosyalar

• inbound2235031638880585866.jpg
    inbound2235031638880585866.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 6

Ekli dosyayı görüntüle 452
Çok doğru kısaca fason üretim yaptıran. Fiyatı çok uygun olmadığı sürece tercih edilmesi taraftarı olmadığım bir firma
Yani, Kaan hocamın dediği gibi kaliteli değiller. Yeni bellekler ile uyum problemi yaşatabilir veya sorunsuz da çalışabilir. Garanti olması açısından 2x8 aynı belleklerde almak en mantıklısı.

• Like
Tepkiler: KaanEL
Çok doğru kısaca fason üretim yaptıran. Fiyatı çok uygun olmadığı sürece tercih edilmesi taraftarı olmadığım bir firma

Yani, Kaan hocamın dediği gibi kaliteli değiller. Yeni bellekler ile uyum problemi yaşatabilir veya sorunsuz da çalışabilir. Garanti olması açısından 2x8 aynı belleklerde almak en mantıklısı.
Maaş yatsin insallah alicam

Markasız, kim tarafından temin edildiği bilinmiyen bir model büyük ihtimalle.
Kısaca birilerine yaptırıp etiket basmışlar, kendileri yapsalardı isimlerini koyarlardıki... Bu firma kendi asla üretmez.

Alacağınız zaman Kingston veya Samsung Ram tercih edebilirsiniz. Özel soğutmalı Ram'lerde var ama gereksiz para israfı olur, fiyat farkı neredeyse yoksa isteğinize bağlı tabi. Pek ısınmadıkları için soğutmaya gerek olmuyor DDR3 Ram'ler. Şimdiden hayırlı olsun.