Teknoloji Haberleri 🟢Android 15 (ONE UI 7) S Serisine Gelmiş Bulunmakta!

ametiste15

Modaratör
Dost
28 Eki 2023
190
174
43
19
1000030596.jpg

Bildiğiniz üzere 2024 yılından itibaren Android 15 geleceği ve çalışmalar başlandığını söyleniyordu bazı kullanıcılar 24 yıl sonu veya 25 ilk 1-2 ayından itibaren beta test surumlerine erişebiliyordu beta sürümleri olmasına rağmen oldukça ilgi çekici ve kullanıcılar tarafından oldukça da beğeni toplamıştı Samsung. Daha sonra anlık bildiriyorum ki 23:47 29 Nisan 2025 tarihiyle Android 15 resmi çıkışını yapmış bulunmakta olup S serilerine gelmiştir şuanlık bildiğime göre S25,S24,S23 serileri Nisan ayıyla birlikte bu surumlere sahip oldu (S25 daha önce tabiki yeni piyasaya sürüldüğü için.) Diğer S serilerine de Mayıs ve diğer aylara gelinecegini söyleyebilirim.

1000030595.jpg
Şahsi düşüncelerim ve eleştirim:

Güncellendikten sonra telefon gayet iyi optimizasyona sahip olmuş oldu surum şuanlık gayet akıcı uygulamalar arasında geçiş girme vs hiçbir problem yaşamadım onun disinda yeni değişiklikler var uygulamaların ikonları değişti ve bazı uygulamaların ayar kısımları yerleri değiştirildi ve daha toplanmış her ayarın kendine has yeri olmuş oldu yani kısaca telefon biraz daha derli toplu olmuş oldu daha düzenli. Şahsen ben gayet beğendim.

1000030597.jpg

Abartılmış Yuvarlak köşe tasarımını şahsen beğenmiyorum. 18' ölçüde olanlar bana daha çok hitap ediyor.İkon değişikliği olması da cabası, sonunda o sıkıcı ikonlardan kurtuluyoruz. A serilerine de gelmesi dileğiye.

• Like
Tepkiler: ametiste15