Windows Yanı Bliss Os Yükleme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gitarci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gitarci

Yeni Üye
21 May 2024
4
2
3
Merhaba arkadaşlar Windows yanına Bliss Os yüklemeye çalışıyorum ancak Efi systm partition hatası alıyorum.Mini pc kullanmaktayım n100 işlemcili.Başka Android tabanlı sistemler de de install kısmından sonra siyah ekran sorunu aldım.Bliss Os da siyah ekran olmadı ancak başka sorun ortaya çıktı görsel ekliyorum.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• inbound420441637261633506.jpg
    inbound420441637261633506.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 3
  • inbound8582968135412818342.jpg
    inbound8582968135412818342.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 3
Sisteminiz UEFI olduğu için hatanında dediği gibi "Bölme olarak EFI seçin" seçmeniz lazımmış.
Rufus kısmında veya kurulum kısmında bir yanlış seçim yapmış olmalısınız.

• Like
Tepkiler: Muhammed Hamza
Rufus kısmında hem mbr hem de gpt olarak tekrar yükledim ancak sonuç aynı.Disk bölümüm gpt bu arada.Bios ayarında da uefi seçili.Tam olarak rufus da nerede yanlış yapmış olabilirim?

Rufus kısmında hem mbr hem de gpt olarak tekrar yükledim ancak sonuç aynı.Disk bölümüm gpt bu arada.Bios ayarında da uefi seçili.Tam olarak rufus da nerede yanlış yapmış olabilirim?
"Kapsamlı ve basit" şeklinde 2 farklı indirme seçeneği sunmuş Bliss OS ekibi.
Hangi tür bir indirme kullandıysanız kendi: https://docs.blissos.org/ rehberlerinden kontrol edip, tam olarak yapıp yapmadığınızı kontrol edin derim. Şahsi olarak hiç bu işletim sistemini kurmadım, bu yüzden pekte yardımcı olamadım. Üzgünüm...

Sistemsel bir sorun olduğunuda düşünmüyorum, Celeron olabilir ama tüm teknolojileri destekliyor. Eksik birşey var büyük ihtimalle, yaşadığınız sorunda pek medyada yok. Çoğu kişi "Secure Boot" kaynaklı sorunlar yaşamış.

• Like
Tepkiler: Muhammed Hamza
ilginiz için teşekkür ederim secure boot disable olarak da kurulum yaptım ancak sorun aynı ve evet bu sorunu yaşayan bulamadım muhtemelen bir yerde hata yapıyorum.

• Like
Tepkiler: JigmoTR ve KaanEL