Güç kaynağınızda 2 tane 6 pin yoksa almayın, ayrıca 450W önerilmiş.Uzun suredir yoktum hd7770 ekran kartim gta 5de cok isinmaya basladi bende kirmizi siteden 600tlye zotax gtx 760 buldum bunda 6+6pin var galiba benim psuda 6+2 sizce calisirmi sorun cikaritmi?
Hocam 6+2 o kartı çalıştırmayacaktır. Lakin şunu da eklemeliyim o kartlarda yanlışım yoksa eski olması hasebiyle vram sorunu çıkabiliyor almadan önce mutlaka tamir görmüş mü öğrenmeye çalışın. Yaşanmışlık yoksa aldıktan sonra da bir bilgisayarcıya gidip ölçüm, kontrol vs yaptırın. Bu makale de size yardımcı olacaktır.Uzun suredir yoktum hd7770 ekran kartim gta 5de cok isinmaya basladi bende kirmizi siteden 600tlye zotax gtx 760 buldum bunda 6+6pin var galiba benim psuda 6+2 sizce calisirmi sorun cikaritmi?
Anladim sorun var soylemisti ama iki fanida calismiyo fan girisi arizaliymis bende yarin 2 tane fan vardi ustunde onlari molex girisi yapip 12v vericem sorun cikartirmi 4 tane kablo var hangisi 12v yada + - nasil baglamaliyim gorsel varmi ?Hocam 6+2 o kartı çalıştırmayacaktır. Lakin şunu da eklemeliyim o kartlarda yanlışım yoksa eski olması hasebiyle vram sorunu çıkabiliyor almadan önce mutlaka tamir görmüş mü öğrenmeye çalışın. Yaşanmışlık yoksa aldıktan sonra da bir bilgisayarcıya gidip ölçüm, kontrol vs yaptırın. Bu makale de size yardımcı olacaktır.
Konu '2.El ekran kartı alırken dikkat edilmesi gereken hususlar'
https://frekanstv.com/konu/2-el-ekran-karti-alirken-dikkat-edilmesi-gereken-hususlar.215/